Kennis-en netwerkbijeenkomst ZON voor Lokale overheden

Karin Keijzer 08-01-2019 179 keer bekeken 0 reacties

RVO.nl organiseert op donderdag 31 januari een bijeenkomst ZON voor lokale overheden met thema ruimtelijke inpassing en inpassing elektriciteitsnetten.

datum:  donderdag 31 januari 2019 12.30-17.00 uur

locatie:  Jaarbeurs MEET-up te Utrecht (Beatrixgebouw)

RVO.nl organiseert een reeks themabijeenkomsten rondom het lokaal benutten van zon, waarbij we op 31 januari 2019 specifiek stilstaan bij lokale elektriciteitsnetten. Dat doen we speciaal voor ambtenaren die vanuit duurzaamheidsdoelstellingen en/of ruimtelijke ordening werken aan  zonne-energie. In deze editie is er tevens speciale aandacht voor de motie afwegingskader en zonneladder.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is voor ambtenaren die vanuit ruimtelijk of duurzaam perspectief werken aan zonne-energie. Deelnemers komen van provincies, gemeenten en andere overheden.  Daarnaast zijn er tevens netbeheerders aanwezig. Tijdens de kennis- en netwerkbijeenkomst gaat u in gesprek met collega‚Äôs. Zo delen we best practices, leren we van elkaar en bouwen we samen aan een landelijk kennisnetwerk rondom zonne-energie.  

Programma
Naast een plenair gedeelte kunt u deelnemen aan de volgende dialoogsessies:
Sessie 1 : Slim uitrollen van netcapaciteit
Sessie 2:  Beter benutten van zon 
Sessie 3 : Directe en indirecte kosten
Sessie 4 : Motie nationaal afwegingskader en zonneladder

Aanmelden

Via de link hieronder krijgt u toegang tot het volledige programma en kunt u zich aanmelden voor deze gratis bijeenkomst.

Ja, ik meld me aan

 

0  reacties