Elke 'dag van de duurzaamheid'

Bouwstenen voor Sociaal 10-10-2019 1374 keer bekeken 0 reacties

In het maatschappelijk vastgoed is elke dag een ‘dag van de duurzaamheid’. Op 28 november 2019 deelt het Bouwstenen-netwerk de resultaten van haar werk.

De verduurzaming van scholen, sport-, zorg-, welzijns- en buurtaccommodaties staat hoog op de agenda. Er wordt dagelijks aan gewerkt; soms zichtbaar, maar vaker nog achter de schermen in de vorm van beleidsplannen, investeringsvoorstellen of de voorbereiding van maatregelen. 

Bijdragen vanuit het werkveld

In Bouwstenen-verband wisselen bestuurders, managers en professionals kennis en ervaring uit en zoeken ze samen naar de volgende stap. Zo heeft het netwerk op 1 mei 2019 een integrale bijdrage geleverd aan de landelijke routekaarten voor maatschappelijk vastgoed, delen betrokkenen hun ervaring met duurzaamheidsmaatregelen en onderzoeken ‘verduurzamers’ hoe circulair het nieuwe normaal kan worden.

Kennis- en inspiratiedag

Ook vandaag, op de dag van de duurzaamheid, wordt hard aan de verduurzaming van het maatschappelijk vastgoed gewerkt. Op 28 november 2019 bespreekt het netwerk haar nieuwste kennis en inzichten, slimme oplossingen en praktisch houvast met iedereen die wil. Een dag vol inspiratie, prominente gasten en mensen uit de praktijk.  

Belangstelling? 

Lees hier het programma, de sessies en meld u aan.  

0  reacties

Cookie-instellingen